Happy Pest STS internet prodavnica za kućne ljubimce

To smo mi, vaš Happy Pets

Happy Pets je specijalizovana, registrovana, nova internet prodavnica hrane i opreme za kućne ljubimce

Mi smo mali, porodični tim ljubitelja životinja, posebno pasa koji želi da vama i vašim ljubimcima obezbedi da lako i sigurno poručite putem interneta sve što vam je potrebno. Nastojimo da vam štedimo vreme – a vreme je novac. Sa radom smo počeli novembra 2021. godine, sa tada skromnom ponudom od nekih 700 proizvoda, a pogledajte koliko ih sada imamo. Naša misija je da se u našoj ponudi nađe sve što je vašim ljubimcima neophodno i da vas od toga deli samo par klikova i brza dostava kurirskom službom. Kupovina preko interneta je postala veoma popularna i u našoj državi poslednjih godina, a verujemo da će se u budućnosti još više razviti jer su ljudi shvatili da ne moraju izlaziti iz kuće, zapasti u gužvu u sobraćaju, čekati u redovima… Da sve mogu da dobiju na tacni, odnosno u kutiji na kućni prag. Stoga vam nudimo odlične uslove dostave – 350 din je fiksna cena za sve porudžbine ispod 3500 rsd, težine do 30kg, i besplatnu dostavu za sve veće porudžbine čija vrednost potrošačke korpe prelazi 3500 rsd, do 30kg. Kupovina dok u fotelji pijete kafu, kakav užitak!

happy pets internet prodavnica za kućne ljubimce

REKS – CEO,
GENERALNI DIREKTOR I GLAVNI DEGUSTATOR

happy pets internet prodavnica za kućne ljubimce

LUSI – COO,
ZAMENIK DIREKTORA I ASISTENT DEGUSTATORA

happy pets internet prodavnica za kućne ljubimce

OGI – CMO,
KONTENT MENADŽER I ASISTENT DEGUSTATORA

happy pets internet prodavnica za kućne ljubimce

KIRA – CIO,
MARKETING EKSPERT I ASISTENT DEGUSTATOR

happy pets internet prodavnica za kućne ljubimce

REKS – CEO,
GENERALNI DIREKTOR I GLAVNI DEGUSTATOR

happy pets internet prodavnica za kućne ljubimce

LUSI – COO,
ZAMENIK DIREKTORA I ASISTENT DEGUSTATORA

happy pets internet prodavnica za kućne ljubimce

OGI – CMO,
KONTENT MENADŽER I ASISTENT DEGUSTATORA

happy pets internet prodavnica za kućne ljubimce

KIRA – CIO,
MARKETING EKSPERT I ASISTENT DEGUSTATOR

Happy Pets ideologija

Funkcionalnost, nesebična ljubav, ušteda, brzina i poslednji trendovi su naše glavne karakteristike i na njih želimo da pomislite kada čujete “Happy Pets” ili vidite naš logo

Funkcionalnost sajta – Kao programeri i veb dizajneri po zanimanju, svoje znanje smo pretočili u moderan i funkcionalan website, odnosno webstore. Time se ponosimo! Dizajn naše prodavnice je, sigurno ste primetili, drugačiji od ostalih jer odlično razumemo važnost takozvanog “UX – User experience” – korisničnog iskustva. Vrlo dobro znamo i koliko su kvalitetne fotografije i opisi proizvoda bitni našim kupcima i posetiocima sajta, i zato “kod nas” ništa manje nećete naći. Malo priče, puno slika i verujemo da svi lako pronalaze ono što traže. I mnogo više.

Ljubav prema životinjama – E sad, na sve ovo rečeno do sada dodajte našu ljubav prema životinjama i shvatićete da, kao držaoci ljubimca u svakom momentu, vrlo dobro znamo šta svakom od njih treba. Svakodnevno se edukujemo da bismo vama što bolje pomogli oko izbora pravog proizvoda. I da, sigurno svi znate bar jednu devojčicu koja je hranila svojom užinom lutalice na ulici i entuzijastično ih dovodila kući uz pitanje “Jel možemo da ga zadržimo?”. Jedna od tih devojčica sada ima i vodi Happy Pets prodavnicu.  Zato, u ponudi imamo sve da bi vaš ljubimac bio sit, negovan, razigran, dobro opremljen, moderno obučen, jednom rečju srećan!

Ušteda novca – Sve naše cene su pažljivo izračunate kako biste vi što povoljnije kupovali. Često menjamo našu akcijsku ponudu i imamo odličan loyalty program za sve vas koji se kod nas verno vraćate. Nakon prve kupovine, poštom vam uz fiskalni račun šaljemo i kupon sa 10% popusta na sve proizvode za svog ljubimca (kupon možete primeniti na sve proizvode osim na proizvode na akciji, Happy Boxes i proizvode proizvođača čiji artikli ne podležu akcijskim cenama). Kupon možete iskoristiti do kraja tekućeg mesaca plus dva meseca nakon toga. I onda, nova kupovina- novi kupon.

Brza isporuka i odlična logistika – Ljubimci su nama, a i sigurno vama čim čitate ovo ravnopravni članovi porodice koji zaslužuju samo najbolje, a mi smo tu da vam pomognemo da to poručite i dobijete što brže do kućnog praga. Dajemo sve od sebe  da se vaše porudžbine što pre realizuju i pošalju i tome ćemo ostati dosledni. Uvek! Iako nekada poručeni proizvodi “idu” iz različitih magacina jer su artikli različitih proizvođača i uvoznika, dolazimo do najbolje logistike kako biste na svoj paket što manje čekali. Mi cenimo vaše vreme i dajemo sve od sebe da dostavimo vaše porudžbine po najvišim standardima i brže nego što očekujete.

Poslednji trendovi – mi smo mladi i jasno će vam biti da pratimo svetske trendove. Našu ponudu čine samo svetski poznati i priznati proizvođači čije proizvode uvoze najbolji i najpouzdaniji uvoznici za Republiku Srbiju. Ukoliko mi ne verujemo u kvalitet i funkcionalnost nekog proizvoda, i mi ga nikada ne bismo dali našim ljubimcima, verujte nam, u Happy Pets-u ga nećete pronaći. Ali, čim se nešto novo, kvalitetno i super moderno uveze u Srbiju među prvima imamo. Znate onaj cool Instagram profil sa plavo-žutim videima i slikama? E to smo mi!

Možda smo najmlađa registrovana i specijalizovana internet prodavnica za kućne ljubimce, ali je naša misija da budemo najbolji i najpoznatiji. Tek smo “došli”, tek smo počeli, tek smo otvorili i nećemo stati da dodajemo nove proizvode dok se svi vredni naše ponude ne nađu u našoj prodavnici. Da ne pričamo mnogo, naša dela govore više od reči i dozvolite nam da vam dokažemo kako će naša prodavnica postati nova omiljena ne samo vašem ljubimcu, nego i vama.

Za sva pitanja nam se uvek možete obratiti pozivom na broj telefona, putem e-mail poruke ili društvenih mreža. Tu smo, slušamo, pratimo i rešavamo sve potrebe vaših ljubimaca, vaše nedoumice, pa čak i proslave psećih rođendana.

Hvala na poseti, slobodno pronjuškajte našu ponudu i dođite nam opet.

 

Srdačno, vaš Happy Pets 💙🐾🐾

Back to Top