happy pets happy puppy explore box

happy box poklon za štence
happy box poklon za štence

Novo u ponudi- Happy Puppy Explore Box 🥰🎁

Happy Puppy Explore Box je naša specijalna ponuda pažljivo odabranih proizvoda koja vama omogućava da se po sjajnoj ceni pripremite za dolazak šteneta, ponuda koju da vam prodajemo sve ove proizvode pojedinačno ne bismo mogli da vam pružimo. Takođe, ukoliko želite da obradujete nekoga vama veoma dragog ko jedva čeka da mu beba sa repićem konačno stigne kući i već je smatra članom porodice, ovo je idealna ponuda i za vas, i idealan poklon za tu osobu (da ne dužimo kako je tek sjajan poklon za štene). Kupovinom Happy Puppy Explore Box-a moći ćete u potpunosti da iskoristite ove neverovatne cene! Ukoliko biste sve ove artikle dodali u korpu videli biste koliko bi sve zajedno koštalo. Prednost kupovine Explore Box-a je, osim uštede novca i vremena, u tome da zaista dobijate najbolje iz naše ponude za svoje štene za cenu koju plaćate, i to sve lepo upakovano u specijalno dizajniranu kutiju.

Happy Puppy Explore Box sadrži:

pakovanje koje sadrži 30 pelena (higijenskih prostirki), kapi za trening štenaca koje ćete kapati na pelene kako bi vaše štene naučilo gde da vrši nuždu, dve rosfraj posude za hranu i vodu, ćebe za štence, kliker za dresuru, šampon za štence 250ml, pakovanje vlažnih maramica za štence- 30kom, tanjir za poslastice i sporo hranjenje, 1 Petit igračku od čvrste gume koja će biti veoma korisna kada vašem psu krenu da rastu zubići, 3 igračke i 3 pakovanja poslastica za štence. Da, dobro ste sabrali, dobijate ukupno 16 proizvoda! I naravno, besplatnu dostavu.

Za Puppy Explore Box imate slajder, pregled artikala koji se mogu naći u Vašem box-u. Takođe, kada izaberete boju (roza za ženke, plava za mužjake) mi ćemo znati kako da sastavimo Vaš Box. U Vašem box-u se neće naći ništa a da nije prikazano kao proizvod koji pripada grupi artikala Box-a koji kupujete.

Happy Puppy Explore Box je savršeno i brzo rešenje za sve one koji će dočekati i imati štene, malog njuškastog člana porodice. Možda prvi put imate štene, možda ništa od vašeg starijeg psa nije upotrebljivo i sve vam treba. Možda ste pronašli i rezervisali svoju lopticu ljubavi i brojite dane dok ne stigne kući i potrebno je sve spremiti za njegov dolazak. Ili ste odlučili da udomite štene i sve se desilo tako brzo, niste imali vremena da se spremite za njegov dolazak, niste imali vremena da birate proizvode i sve vam treba, i treba vam ne sad nego još juče. Nažalost, tužno ali istinito, toliko pasa, beba i odraslih nema dom, budu odbačeni i izbačeni i nekada nam se desi da jednostavno nemamo srca da samo prođemo pored njih i iako smo se ujutru probudili bez ljubimca pogodite šta- idemo na spavanje bogatiji za čovekovog najboljeg prijatelja.  Naši psi- Reks, Lusi i Ogi su tako pronašli domove. Sva tri pomenuta člana porodica su bila na ulici, a sledećeg trenutka su imali domove i svoje ljude. Ogi je bio sretnik i imao je Cici (takođe udomljenu destogodišnju damu), stariju pseću sestru koja je već živela u njegovom domu i pozajmila mu je sve svoje, ali za Reksa nismo ništa imali kod kuće i morali smo da improvizujemo dok sledećeg jutra nismo obavili kupovinu. Gospođica Lusi je baš bila srećno kuče- osim što je pronašla dom i porodicu, njena “ljudska” tetka je u momentu njegog dolaska kući već imala Happy Pets i brzo smo joj sve (najbolje ali to je tajna i nemojte reći ostalim psećim članovima našeg malog čopora) poručili. Na društvenim mrežama možete videti profile mnogih udruženja koja brinu o napuštenim psima i mačkama i neretko se desi da čoveku par napuštenih očiju slomi srce i sledeće što zna- “pa ja imam psa”. E, ukoliko je vaš pas štene tu je opet pravo rešenje naš Explore Box. Veoma često imamo porudžbine prilikom kojih kupac poruči manje-više sve što Explore Box sadrži. Stoga smo odlučili da našim mušterijama uštedimo vreme. I da, da im uštedimo i novac! Ali, veoma bitno, pomognemo svima onima koji nisu sigurni šta je “prvo” i najvažnije što će im trebati kad srećna njuškica stigne kući.

*Za one koji ne znaju:
💙 Reks je direktor, vlasnik, menadžer  i glavni degustator Happy Pets-a, lično moj pas (ostatak moje porodice će okrenuti očima i reći će da je NAŠ, ali on je moj pa onda naš)
💗 Lusi je njegova sestra od tetke (da ne kažem štene moje sestre) i asistent degustatora, kao i Reks ravnopravni član naše porodice, NAŠ pas
🖤 Ogi je glavni i odgovorni za naš blog, njegova “ljudska mama” piše i uređuje sve tekstove i naravno, asistent degustator i tester Happy Pest proizvoda, takođe NAŠ član čopora
Kakva ekipa veselih repića!

Koji su to proizvodi koje moram da imam kada u dom stigne štene?

Prvo što bismo spomenuli su pelene (higijenske prostirke), pelene, još pelena i još… Veoma korisno bi bilo da koristite i sredstvo za trening štenaca (da li u vidu kapi ili spreja svejedno je) pošto će miris “privlačiti” Vašu četvoronožnu bebu da nužnu vrši na istom mestu, na prostirci.

Naravno, ništa manje nisu bitne posude za hranu i vodu. Neka Vaše štene od malene uči gde je njegov mali restoran u kom se uvek služe jela najboljih mirisa i ukusa. Za male alavce je veoma korisno da imate i jedan od tanjira za sporo hranjenje. Zabaviće štene, a hranu neće biti u mogućnosti da usisa, već će biti prinuđen da jede polako.

Mesto za spavanje- krevet ili ćebence. Iako će najmanje vremena spavati i provesti na njemu, pas od malih šapa mora da nauči gde mu je mesto i gde treba da ode kada mu to kažete ili kada odluči da se naljuti na Vas. U Explore box smo dodali ćebence, jer kasnije, kada odlučite da li ćete  svom junioru kupiti krevetić, da li korpu ili jastuk za spavanje, ili će spavati u kućici u dvorištu, ćebence i dalje možete koristiti, pogotovo zimi.

Igračke, igračke, igračke i još igračaka. Zašto? Zato što je za štene SVE IGRAČKA pa olakšajte sebi život, sačuvajte papuče, patike, knjige i slično, a svom malom članu porodice obezbedite mnogooo zabave. Neće dugo trajati, da se razumemo! Takođe, kada krenu da rastu zubići svrbeće, boleće i želite da imate neku od igračaka namenjenu toj svrsi, pa shodno tome Explore Box sadrži jednu od Petit igračaka.

Kliker za trening će Vam pomoći da svog malog psa naučite nekim osnovnim komandama jer će ga zvuk asocirati da poslastica i ukusan zalogaj stižu (nadamo se) pa će se potruditi da nagradu i zasluži.

Ne smemo zaboraviti nežni šampon za osetljivu kožu šteneta (štene ćete moći da vodite u salon tek nakon nekoliko meseci i kada primi sve vakcine) jer, i ukoliko možda ne planirate da sami kupate svoju četvoronožnu bebu, verujte nam, velike su šanse da će Vam zatrebati. Pričam iz iskustva. Takođe, veoma korisne su i nežne vlažne maramice kojima možete prebrisati šapice, ali i oči, uši…

I, naravno, ništa bez ukusnih zalogajčića, poslastica koje će Vam zatrebati kao nagrada tokom dresure novog člana porodice. Ali, i kada jedete nešto što ne smete da podelite sa svojom psećom bebom, a tim tužnim, prosjačkim očima ko može da odoli. Samo, pazite da ne preterate i ispratite uputstva za serviranje sa pakovanja!

Postoji još jedna bitna stavku koju svesno nismo ispratili- ogrlicu ili am i povodac. Njih nismo uključili u naš Happy Puppy Explore Box iz prostog razloga što je veoma delikatno koji am/ogrlica bi odgovarali Vašem štenetu, tj rasi i veličini, da li planirate da kupite i koristite jedan od kvalitetnijih i skupljih povodaca, da li želite neki ekonomičan za početak, ili možda dok Vaš pas ne poraste malo ni ne planirate da ga šetate napolju i istražujete sve te intersenatne mirise koje kriju trava, cveće, drveće, klupe, ma sve u parku i na ulici. Nakon svake kupovine u našoj prodavnici ostvarujete pravo na kupon za popust u iznosu od 10% pa eto odlične prilike da razmislite i sami izabere povodac i ogrlicu za svog malog njuškavca.

Nikada pre nismo imali štene, šta da radim, kako, ne želim da pogrešim?

Ukoliko ćete prvi put imati štene u kući, niste ni planirali da vam se porodica proširi za člana više, desilo se u sekundi kada ste ga videli samog i odbačenog u travi i udomili, ukoliko nikada niste bili držalac jednog ili je to bilo jako davno i niste sigruni odakle da počnete i kako da ga trenirate, čemu prvo da ga učite, koje opasnosti vrebaju u parku, kada je vreme za socijalizaciju, koju hranu da izabere za svoju bebu sa veselim repićem, preporučujemo Vam da uz kafu pregledate naš blog- Jelenin i Ogijev blog na kome ćete pronaći mnoštvo korisnih saveta. Takođe, ono što Vam svakako savetujemo su obavezne konsultacije sa veterinarom- on će Vam dati stručne i detaljne instrukcije i savete šta bi bilo najbolje za četvoronožnu bebu Vaše rase, rasta i doba. Zapamtite- nema glupog pitanja, i ne, nemojte se ustručavati da pozovete veterinarsku stanicu za svaku nedoumicu! Ukoliko nemate “porodičnog”veterinara i ne znate koju veterinarsku stanicu i doktora da izaberete, posavetujte se sa prijateljima, poznanicima iz kraja, ljudima koji šetaju psa u vašem parku, na društvenim mrežama i izaberite najboljeg veterinara za novog člana porodice. Ono što je kod mene presudno je, verovali ili ne, kako pozdrave mog Reksa. Meni ne moraju ni da se osmehnu. Nije mi to važno. Ali mi je jako bitno kako tretiraju i pozdravljaju Reksa i ostale pacijente. Na to uvek obratim pažnju! I naravno higijena- kao kada prvi put odete kod novog stomatologa pa bacite pogled da proverite nivo higijene i opremu ordanacije, uradite isto i u veterinarskoj stanici. Želite za svog njuškavca najbolje, zar ne?

Na internetu možete pronaći more informacija, neki saveti su odlični, neki (kao i sa svim ostalim temama sa interneta) su za izbegavanje, ali ukoliko svom psu pružite mnogo ljubavi i malo vremena, nećete pogrešiti! I još nešto- ljudi koji imaju ljubimce i tretiraju ih kao ravnopravnog člana porodice OBOŽAVAJU da pričaju o njima, da udele neki savet ili anegdotu. Okružite se takvima. Nećete stići ni da trepnete i telefon će vam biti pun slika- pseća beba spava 108 fotografija, moja pseća beba jede 136, igra se sa lopticom 84 fotografije… Pa, treba sve te slike i pokazati nekome kome će biti interesantne kao i vama.

Sve što je potrebno tvojoj četvoronožnoj bebi  (i tebi kad ona stigne) dobićeš u našem Happy Puppy Explore Box-u. Igra i učenje mogu da počnu! 💙🐾🐾🐶🏐🧸🍬🧴

happy puppy explore box kompletan set za štence
happy puppy explore box kompletan set za štence

📸 Tagujete nas na Instagram-u @happypets.rs kada otvorite vaš Happy Puppy Explore Box 😍 

Back to Top