Happy Pest STS internet prodavnica za kućne ljubimce

Dostava

– roba isporučuje kurirskom službom D Express;

– standardni rok isporuke je 2-7 radnih dana (ukoliko poručeni proizvod nemamo na stanju i dostava istog ne može biti kraća od 7 radnih dana obavestićemo Vas telefonskim putem);

– usluga isporuke robe je besplatna za porudžbine koje su veće od 4500 dinara i težine do 30 kg. Isporuka porudžbina koje prelaze 30 kg obračunava se dodatno – 50,00 dinara za svaki sledeći kilogram;

– porudžbine čija je vrednost ispod 4500 dinara do 30 kg podležu plaćanju dostave, u iznosu od fiksnih 390 dinara50,00 dinara za svaki sledeći kilogram;

 

Kupovina i isporuka proizvoda

Internet-prodavnica Happy Pets STS omogućava online kupovinu uz minimalni iznos porudžbine od 3000 dinara. Proizvode šaljemo kurirskom službom D Express, ukoliko nije drugačije naznačeno. Usled novonastalih okolnosti uzrokovanih pandemijom virusa COVID-19, želimo da Vas obavestimo da će poručena roba biti isporučena u roku ne dužem od 7 radnih dana. Molimo Vas za razumevanje i prema našim dobavljačima koji većinu proizvoda iz naše ponude uvoze.
Naš standardni rok isporuke porudžbina je od dva do sedam radnih dana.
Happy Pets STS i D Express će preduzeti sve neophodne aktivnosti kako bi ovaj rok bio što kraći.
Zahvaljujemo se na razumevanju.

D Express će dostavu vršiti na otvorenom, ispred ulaza u vaše zgrade ili kuće, u cilju zaštite i očuvanja bezbednosti Vašeg zdravlja i zdravlja lica iz dostavne službe. Izuzetak su lica iznad 65 godina starosti, trudnice i lica sa posebnim potrebama.

D Express kurirska služba ima opciju “Paketomat, što Vam omogućava lako i brzo preuzimanje pošiljke ukoliko niste u mogućnosti da sačekate kurira. Usluge Paketomana ne možete koristiti za velike džakove hrane i ostale velike pakete.

Svi artikli sa sajta nalaze se u ponudi za dostavu. Molimo Vas da posebnu pažnju obratite prilikom kupovine opreme i izaberete željenu boju, dimenziju, veličinu i slično. Uvid u detalje svakog proizvoda koji sadži varijacije (boja, veličina itd) videćete u svojoj Korisničkoj korpi, a biće navedeni u e-mailu kojim ćemo potvrditi Vašu porudžbinu. Ukoliko ste izabrali pogrešan proizvod, npr. veličinu džempera, možete nam napomenuti kada Vas pozovemo telefonom da potvrdite porudžbinu. Period obrade poružbine je 24 sata, a Vaša porudžbina je aktivna 72 sata. Ukoliko je porudžbina kreirana u petak ili u danima vikenda, proces obrade počinje u ponedeljak. Porudžbina će biti potvrđena nakon telefonskog poziva, odnosno pomenutim e-mailom koji ćete primiti nakon što kurir preuzme pošiljku.

Za sve porudžbine kreirane posle 12h, proces obrade započinje prvog narednog radnog dana.

Happy Pets STS zadržava pravo da poništi svaku porudžbinu za koju ustanovi da sadrži nepotpune ili netačne podatke, kao i porudžbinu prilikom čijeg kreiranja ne stupi u kontakt sa poručiocem na osnovu dostavljenih informacija.

Nakon prijema Vaše porudžbine, naš tim će Vas kontaktiati zarad potvrde Vaše porudžbine ili u slučaju da iz bilo kog razloga nismo u mogućnosti da realizujemo porudžinu.

Rokovi za isporuku robe mogu biti produženi ukoliko kupac zatraži posebnu doradu porudžbine. Kupac će o tome biti unapred obavešten.

Nakon obavljene kupovine i potvrdom iste putem telefona, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.

Kurirska služba će Vas kontaktirati pre isporuke pošiljke. Isporuka se vrši radnim danima u period od 08 do 17h. Molimo Vas da u tom periodu budete dostupnu za dostavu.

Ukoliko Vas kurirska služba ne nađe na adresi, isporuka će biti ponovljena još jednom sledećeg radnog dana, nakon čega se vraća nama. U slučaju neuspele isporuke, troškove naknadne dostave snosi kupac bez obzira na vrednost porudžbine.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno iskontrolišete paket utvrđujući njegovu ispravnost.

Ukoliko smatrate da je došlo do fizičkog oštećenja paketa ili proizvoda u njemu, molimo Vas da odbijete prijem pošiljke i obavestite nas putem mejla ili pozivom.

Takođe, prilikom preuzimanje robe sa rokom važenja, molimo Vas da rok iskontrolišete u prisustvu predstavnika kurirske službe i utvrdite ispravnost.

Happy Pets STS neće uvažavati naknadne reklamacije koje se odnose na rok važenja.

Ukoliko ste saglasni da je pošiljka adekvatnih kvantitativnih i kvalitativnih svojstava, molimo Vas za preuzimanje iste uz potpis adresnice kurirskoj službi.

Back to Top