happy pets birthday box poklon za pse

happy pets birthday box poklon za pse
happy box poklon za pse
happy box poklon za pse

Novo u ponudi- Happy B-day Box 🥰🎁

Happy B-day Box je naša specijalna ponuda pažljivo odabranih proizvoda koja vama omogućava da sa odličnim popustom obradujete svog psa za njegov rođendan, ponuda koju da vam prodajemo sve ove proizvode pojedinačno ne bismo mogli da vam pružimo. Takođe, ukoliko želite da obradujete nekoga vama veoma dragog ko svog psa smatra članom porodice, ovo je idealna ponuda i za vas, i idealan poklon za tu osobu (da ne dužimo kako je tek sjajan poklon za psa). Kupovinom bilo kog Happy Box-a moći ćete u potpunosti da iskoristite ove neverovatne cene! Ukoliko biste sve ove artikle dodali u korpu videli biste koliko bi sve zajedno koštalo. Prednost kupovine B-day Box-a je, osim uštede novca i vremena, u tome da zaista dobijate najbolje iz naše ponude za svog psa za cenu koju plaćate, i to sve lepo upakovano u rođendansku kutiju.

Happy B-day Box je savršen i brz rođendanski poklon za Vašeg četvoronožnog člana porodice. Inspirisan našim Reksom, tj mojim pitanjem pre nego što smo otvorili Happy Pets prodavnicu “Zašto nemam gde da mu kupim nešto, paket u kome ćemo dobiti sve- igračke i poslastice, neke kul detalje za rođendanske slike?”… Tako je nastao, nekada samo moja misao a danas tu da i Vama olakša i ubrza kupovinu poklona jer ćete u samo par klikova obradovati svog rođendanca. I da, uštedeti novac!

*za sve koji ne znaju, Reks je ravnopravni član naše porodice koji torticu jede tri puta godišnje: za svoj rođendan, godišnjicu kada smo ga udomili, i naravno Božić, a o tome koliko često dobija poklone i nove igračke ne želim ni da vam pričam. 🤭

Za svaki Box imate slajder, pregled artikala koji se mogu naći u Vašem box-u. Takođe, kada izaberete boju (roza za ženke, plava za mužjake) kao i veličinu svog psa (mala, srednja ili velika rasa) mi ćemo znati kako da sastavimo Vaš Box. U Vašem box-u (osim koske sa Happy Birthday natpisom, bandane, kapice i balona) se neće naći poslastice ili igračke a da nisu deo naše ponude proizvoda i proizvođača čije proizvode imamo. Možete očekivati proizvode koje vidite u slajderu ili zamenske istog kvaliteta i cene nekog drugog proizvođača čije proizvode prodajemo. Svaki Box je pažljivo sastavljen da sve zajedno, sve igračke (sadržaj) prate neku temu, boju, za novac koji ćete potrošiti. I ne, ne brinite, nećete dobiti plišanog rozog flaminga za svog gospodina njuškavca. Rozog flaminga ćemo ostaviti nekoj damici. 😉

Razlikuju se po broju igračaka i poslastica, kao i njihovoj maloprodajnoj ceni. U svaki Box stavljamo ono najbolje što za novac koji plaćate možete dobiti– igračke da budu što veće i lepše, poslastice ukusnije.

Plišana igračka je namenjena kao glavni rođendanski poklon za Vašeg ljubimca.

Magic Box  sadrži ukupno 3 igračke i 4 poslastice,
Joy Box sadrži ukupno 4 igračke i 5 poslastica,
Fantasy Box sadrži ukupno 5 igračaka i 7 poslastica.

Svi Box-evi sadrže bandanu, plišanu kosku sa natpisom, uključuju besplatnu poštarinu, kapicu, balon i pakovanje uz čestitku.

sva tri Box-a sadrže:

plišanu igračku kao glavni poklon, rođendansku bandanicu (jedan od razloga zašto treba da obeležite kog rasta je Vaš pas), plišanu kosku sa natpisom “Happy Birthday” koju, kao ni bandanu nećete naći u slobodnoj prodaju u našoj prodavnici, poslastice, lopticu, kanap za igranje i održavanje oralne higijene ili vinil igračku, rođendansku kapicu i balon sa šapicama i sve zajedno upakovano u rođendansku kutiju i sa čestitkom.

Za sva tri Box-a poštarina je besplatna!

Box Joy sadrži (osim svega gore navedenog) i gumenu ili plastičnu igračku kosku sa ukusom, i poslasticu više, dok Box Fantasy sadrži sve proizvode Magic-a i Joy-a (skuplje igračke i poslastice), ukupno 7 poslastica i dodatnu igračku od lateksa ili vinila.

Svaki Box ima naveden svoj detaljan sadržaj u opisu proizvoda,  i za svaki možete pogledati koji proizvodi se u njemu mogu dobiti.

Napomena: ukoliko Vaš pas ima neku alergiju (na piletinu, ribu…) OBAVEZNO stavite u napomenu pri unošenju svojih podataka za slanje paketa kako bismo izbegli da dobijete poslastice hrane na koju nije tolerantan!

I naravno, u napomeni, navedite ime svog psa da bismo mogli da napišemo na čestitci. 😉

Kuponi za popust koji su deo našeg loyalty programa se NE MOGU primeniti prilikom kupovine Happy Pets Boxes. Nakon kupovine, i dalje ostvarujete pravo na novi kupon koji možete iskoristiti za sve nesnižene proizvode za pse.

Neka rođendan tvog ljubimca bude nezaboravan uz naš Happy B-day Box

happy b-day box rođendanski poklon za pse

Neka rođendan tvog ljubimca bude nezaboravan uz naš Happy B-day Box

happy b-day magic box rođendanski poklon za pse
happy b-day joy box rođendanski poklon za pse
happy b-day fantasy box rođendanski poklon za pse

Koji god Box da izabereš, na žurku pozovi i ekipu iz parka jer poslastica ima dovoljno za sve njuškavce! 

🐶🐕🐩🐕‍🦺🦮🍬🍭🎊🎈

happy b-day box rođendanski poklon za pse
happy b-day box rođendanski poklon za pse

📸 Tagujete nas na Instagram-u @happypets.rs kada otvorite vaš Happy B-day Box 😍 

Back to Top