Happy Pest STS internet prodavnica za kućne ljubimce

Moderni aksesoar za moderne pse

Jeste li vi znali koliko smo mi zauzete žene koje svaki dan pronalaze način da balansiraju posao, obaveze i kvalitetno provedeno vreme sa svojim ljubimcima iz Happy Pets komisije?
Ponekad moramo da obiđemo ceo grad u toku jednog prepodneva da bismo čekirale sve obaveza na spisku. Naši ljubimci su podjednako zauzeti i često nas prate u svemu- šoping, obilazak raznih poslovnih objekata, sve je propraćeno veselim mahanjem repića.
Najveći problem u toj jurnjavi je nedostatak slobodnih ruku- trebaju mi ponekad još dve, da bih mogla da ponesem pune kese, Ogijevu omiljenu igračku, telefon da mogu brzo da uhvatim smešne momente…
Mnogi rešavaju taj problem korišćenjem pojasa oko struka– ostavlja ruke slobodnim i za one koji vole da trče, ali i za one koji moraju da trčkaraju po gradu.
A šta ćemo kada imate nevaljalog Ogija koji sa svima želi da se pozdravi i svima gurne njušku u ceger, da vidi imaju li nešto zanimljivo unutra?
Imamo novi proizvod u ponudi, povodac  Round Leash za vlasnike koji imaju naviku da uvek drže telefon u ruci ili za vlasnike koji često moraju da podešavaju dužinu povoca zbog nestašnih njuškala.
U vreme kada živimo tempom koji je često brži nego što bi to nama odgovaralo, svaka pomoć nam mnogo znači.
Sledeća stavka na jesenjoj šoping listi nam je mašinica za šišanje– konačno neću morati da odvajam dobar deo dana na Ogijevog frizera i prilagođavam se terminima, samo da bismo doterali nestašne delove krzna- dugodlaki psi zahtevaju česta šišanja i doterivanja, a neretko se ustaljeni šablon grumera ne slaže sa našim ukusom. Mojim ukusom, eto, ja bih da njegovo krzno zadrži što prirodniji oblik, umesto da šetam psa koji izgleda kao modla za kolače! Takođe, Ogi često odluči da zaroni u žbun pored puta i izroni sa nekoliko čičaka na šapama- dva pokreta mašinice i problem je rešen! Ako otkrijete da ste prirodni talenat za doterivanje pasa, na našem sajtu imate priliku da se opremite i profesionalnom opremom za šišanje!
Sledeći dodatak standardnom inventaru za vlasnike koji je vredan pažnje je korpa od gume za pse– ovaj put su dizajneri konačno shvatili koliki je problem njuškicama kada je prednji deo korpe zatvoren- šetnje mogu biti mučenje za psa uz neadekvatnu korpu! Sa ovom korpom od gume, imate mogućnost da pomerite prednji deo i dopustite psu da nesmetano pije vodu, gricka travu ili smaže poslasticu. Time ćete oformiti dobru naviku nošenja korpe, bez neprijatnosti koje uglavnom idu uz nju.
Poslednja sjajna stavka na šoping listi nam je Roller Bowl– igračka-činija koja će obrok učiniti zabavnijim i ujedno sprečiti psa da halapljivo smaže ceo ručak. Sastoji se od dva dela, neklizajućeg tanjira i dodatka za igru- prstenovi će usporiti unos hrane, a dodatak će ga učiniti zabavnijim.

Moderan dizajn, moderni materijali i inovativne izmene- olakšajte svakodnevnicu modernim njuškicama i pregledajte nove proizvode u ponudi!

Za Happy Pets piše J.R.

happy pets sts
Back to Top